Cara Pantas Buka Akaun Google Adsense..

Salam sejahtera buat semua … semoga sihat , bahagia , ceria…

cara pantas buka akaun google adsenseTahniah diucapkan pada Kotak Magika .. kerana dah jadi warga adsense selepas 3 hari memohon … Ini telah membuktikan bahawa cakap-cakap yang mengatakan Google sukar meluluskan akaun adalah tidak berasas .. bagi blogger yang dah buat post begitu boleh la betulkan post anda .. hehe ..

Seperti yang telah saya terangkan sebelum ini ( sebab masih ada yg bertanya ) … cara yang paling pantas untuk memohon akaun Google Adsense setakat ini ialah melalui pihak ke -3 … dan saya amat mengesyorkan menggunakan docstocs

Caranya :
1. Klik Register
2.Penuhkan semua maklumat ( Patikan email yg digunakan belum pernah memohon akaun sebelum ni juga bukan email yang pernah kena ban dengan google )
3.selepas submit borang .. buka email dan log in masuk ke docstocs ..
4. Penuhkan semua profile peribadi dalam tu .. atau sekurang-kurangnya 80% dari profile anda ..
5. Upload la apa-apa document sehari dalam 2 document … upload la cerita kanak2 ke aper tak kisah ..
6.Hari – ke 2 baru cari DocCash Settings untuk mohon akaun Google adsense …sebelum tu jangan lupa upload lagi 2 document … ( konon nak tunjukkan anda aktif sebagai tukang upload )
7.Hari ke 3 … Tahniah ! Akaun Google Adsense anda dah lulus dah…

Selamat Mencuba

sekian…

dokumen yang ade dlam blog ke?

reulkitte says:

Cara Pantas Buka Akaun Google Adsense.. moyxoy pfkxfad dcujfi beats by dre headphones oolxewq wabignwd monster dr dre xcfiopw pgxal beats by dre solo siudxfbn dr dre studios cyawipdt cheap dre beats xqxehvwr

fuelryalolley says:

mulberry outlet uk
0tW 2rO 0jA 3bZ
michael kors handbags outlet
kU 4j#
http://www.taana.org/pics.asp

Liaiffeld says:

moncler xNpl pYb abercrombie sWua aDx sac louis vuitton pas cher oMis oTy http://www.fzzaabercromfitchpascher.info

ZettyFintysef says:

doudoune moncler dkpi2c beats pas cher qddz6

http://www.achaterdoudounesmagasin.info

fuelryalolley says:

mulberry bags
4tK 7vO 5rC 6sS
cheap michael kors bags
jC 6w#
http://www.taana.org/thums.asp

BroopeBus says:

uggs outlet zzc I Dl mulberry bags

Liaiffeld says:

moncler rWpz zAb abercrombie pas cher mHil wLo louis vuitton pas cher tGaw nHl http://www.fzzaabercromfitchpascher.info

unreryPeque says:

piumini moncler sRdi rEa giubbotti moncler qWsb
http://www.sitoipiuminimonclaironline.info/

Killweple says:

?? Lvk hJdH ugg

http://www.mryv.info

mohd yazid says:

Brpa ye caj yg dikenakn?sy berminat tuk join…

GuruCyber says:

Terima Kasih .. perkongsian yang bagus di bulan ramadhan ini….

rams says:

cara pantas register email

Kalau korang nak senang aku ade software nak register email yahoo cari berbagai negara seperti jepun taiwan brasil india malaysia, gmail hotmail dan ovi kepunyaan nokia,
carenya mudah main klik2 jer pastu korang pilih la nak register email tersebut
ni link dia http://semangkukcawan.blogspot.com/2012/07/cara-daftar-email-dgn-mudah-menggunakan.html

Simon Reyes says:

Mohon kongsi teknik ni pada blog saya. Saya buat step-by-step cara untuk mohon akaun adsense ni di http://simonsreyes.blogspot.com/2012/05/memohon-akaun-google-adsense-dengan.html

GuruCyber says:

Dokumen wajib submit dalam bahasa Inggeris …

miji says:

alhamdulilah…terima kasih tidak terhingga…….hampir sebulan lakukan secara manual tapi sia2….selepas mbaca artikel gurucyber….tidak sampai 12 jam..saya diterima oleh adsense……alhamdulillah

ss says:

nk tnya…adakah dokumen perlu submit ke dalam bahasa inggeris?

sebagaimana google lebih mudah menerima bahasa inggeris..

GuruCyber says:

Ye , sebaiknya buat semula email baru … masa nak daftar pastikan alamat , no tel , dsb di spin .. jangan sama 100% dengan permohonan lama.

syida says:

Salam gurucyber..
Sekiranya sy apply Google Adsense mengguna email(A) melalui docstoc, n permohonan tu ditolak.

Jadi perlukah sy membuat email baru dan mendaftar semula di docstoc

The Viewers says:

Mane nk carik cerita2x tu~?

GuruCyber says:

Saya tak pernah buat begitu .. tapi bagi saya cukup la satu jer… sekurang2nya kalau tak lulus melalui blog boleh daftar melalui docstoc plak..

zuyyin says:

salam cg..
sy pun budak baru belajar..banyak saya nk tanya tp hari ni nak tanya soalan ni dulu..hrp cg dpt bagi tunjuk ajar..

1.sy dah daftar adsense melalui blog (ada klik to account adsense so sy daftar kt situ)

2.boleh tak dalam hari yang sama saya daftar guna nama email yang sama kat docstocs? kira mcm 2 kali daftar guna cara berbeza utk cepat approve?

Abnau Mukis says:

Macam sama je perbuatan kita untuk dapatkan ORIGINAL contant,

amri says:

Thank gurucyber..pertama kali saya apply, x approve sbb saya tersalah setup docstoc tu.mula2 register docstoc saya dah terisi docscash.

so,saya apply lagi sekali,Alhamdulillah.pada tgh hari(hari kedua Docstoc), petang tu terus dapat.hehe..trima kasih sekali lagi..

GuruCyber says:

ermm… tu la pentingnya CTR .. kena pastikan CTR sentiasa rendah … visitor sentiasa ramai..

luqman hakim says:

bro!! kadang -kadang tu tak sampai 1 hari mereka dah approved!!
sebab ini telah terjadi kepada saya sendiri terkejut jugak sbb tiba-tiba dia approved!! tapi malang nya kelmarin baru je kene banned sebab dia kata ata orang duk FRUAD KLIK KAT IKLAN SMPAI KENE BANNED! DIA CKP ORANG TU KLIK MELEBIHI 20 KALI DLAM SATU MASA! DAN IKLAN YG SAMA!…SHIT

GuruCyber says:

Tahniah … boleh mula jana income sekarang …

GuruCyber says:

Biasa 3 hari jer… tunggu la dulu yer..

kholid says:

Salam,gurucyber,nk tnya..Slalu brapa hri nk tunggu approve?saya nya da 3 hari x approve lg.

kholid says:

Salam,mau bartanya..Slalu approve brpa hri?saya nya da dekat 3 hari da ni… :D

GuruCyber says:

Boleh google cara nak buang .. mudah sangat …
kena buang sebab google tanam sesuatu dalam cache kita tuh.. so dengan mudah dia detect apa kita buat…

Ni kira ayat paling mudah la… tak teknikal langsung .. ;-)

GuruCyber says:

Boleh upload guna apa sahaja format .. word , excel , pp dsb..

GuruCyber says:

yup… mybe makan masa skit kot…

ietchan says:

try jgk completekan profile kat docstoc tu..
kadang2 boleh membantu jgk..

bak kate gurucyber,
upload dokumen tu jgn stop selagi x dpt approve dr adsense

GuruCyber says:

Cuba apply lagi ..tapi sebelum tu ..

1.Guna email betul2 baru
2.Alamt kasi pusing2 skit.. ( jgn sama dgn yg dah mohon )
3.Clearkan cokkie dan cache komp dulu baru mohn ..

sekian

ezy says:

assalamuailaikum guru…saya ada beberapa soalan.pertama-saya dah mohon google adsense melalui docstoc tapi still tak lepas.dah 2 kali kena reject..kenapa ya? kedua-masa saya upload artikel dalam ezinearticles,adakah saya kena copy semua dengan alamat2 dan nama penulis yang tertera disitu….maaflah jika soalan sy kurang cerdik….saya budak baru belajar.. salah satu sebab yg google adsense bagi adalah page type….so camner ya. atau camner cara sebenarnya dengan lebih detail…mohon pertolongan.

GuruCyber says:

Tak perlu rahsia2 .. ilmu ni sume milik Allah … lagi kita kongsi lagi banyak kita dapat …

mimi says:

Tahniah cgkh

sama sama kita kongsi info disini….bagi up blog cyberguru nie…banyak membantu kita semua………coz cyber guru tak de rahsia-rahsia ttg adsense….

mimi says:

em………
kalau belum cuba belum tahu..
tapi rasanaya biar start dari bawah…
coz kita tak mengambil orang punya…….
biar bersusah-susah dahulu…maaf……

mimi says:

Buat rujukkan…maaf..

alexa_13
alexa_330,423
Bing _146
Yahoo_ 2,134
page index google_ 573
backlink_6

GuruCyber says:

dah lulus tak perluj upload dah … kalau nak upload pun tak jadi masalah ..

Dear Bella says:

Lepas goole adsense account dah diluluskan pakai docstoc, kte kene upload lagi ke document kat docstoc macam biasa?

GuruCyber says:

Ikut T.O.S Google tak dibenarkan … terpulang la pada individu …. ramai adsense player yang ada lebih dari 1 akaun sebenrnya…

wan says:

salam.
tanya sikit.boleh tak nak buka 2 akaun adsense?saja tanya.

GuruCyber says:

yup.. upload lr lebih skit .. 2-3 artikel… pastu jangan lupa update profile tu sekurang2 nya 80% …

oo macam tu ye.. ok kalau macam tu FA try k.. anything nti bagitau kat sini. smlm da upload ke docstocs satu artikel. hari ni daftar account ngan google kan..

GuruCyber says:

Guna blog yang dah kena reject tak der masalah… saya pernah guna blog yang pernah kena ban account pun masih tak der masalah …

FA says:

hi gurucyber.. FA ada satu soalan.. after lulus google adsense dengan menggunakan email baru, boleh x kita guna kod yang sama untuk email(blog) lama yang da pernah kena reject ? tq in advance…

GuruCyber says:

bergantung pada keyword pada blog tu … mybe ambik masa skit la nak appear tu…

GuruCyber says:

jagn putus asa bro…

hazwan says:

sejak kena ban ari tu..tak start2 lagi wat adsense..maybe one day akan sambung balik

GuruCyber says:

Tahniah .. terima Kasih .. selamat menjana income dengan adsense …

GuruCyber says:

mmg cara ini boleh digunakan … cuma pernah ada satu kes.. dimana blog tersebut pernah ada adense yang kena ban … bila google dapat detect blog tersebut mohon lagi akauan baru .. dia akan ban jugak akaun kita tuh… tapi nak cuba tak der masalah .. he he .. tak cuba tak tau …

GuruCyber says:

Terima kasih atas cadangan .. cuma kalau forum ni nak mengurus nya memerlukan komitmen tinggi… insyaAllah akan difikirkan kemudian…

GuruCyber says:

Maaf .. saya tak faham blog bermasalah .. sebab kalau guna docstocs … tak perlu ada blog pun … direct dengan docstoc…

GuruCyber says:

Tahniah … apa lagi .. selamat jana income…

rizuanismail says:

cara yang paling termudah dan berkesan adalah

>> Cari website bahasa english / indonesia yang boleh kata top dan tidak pamer iklan adsense..Daftar akaun google adsense mengikut URL tersebut. Setelah berjaya anda boleh masukkan url blog anda yang tak pernah di approve tu..

Contohnya daftarkan akaun google adsense dengan URL dibawah:

http://bundadontworry.wordpress.com/ (laman blog indonesia)

ammboi says:

gurucyber,
saya telah cuba beberapa kali. seingat saya dan 3-4 email digunakan utk apply adsence doctocs ni. tapi tak pernak berjaya…
antara alasan yg adsence kasi :
- alamat tak valid la…2x
- not support bahasa la…2x
ada tips lain ke yg gcyber boleh kasi?
atau blog saya memang bermasalah?

cgkh says:

thanks for info….memang menjadi baru lulus google adsense

dinsblog.com says:

memang bagus maklumat kat sini…kalau beli kat luar mau harga $47..teruskan usaha murni ini..saya cadangkan supaya buka forum

Gm says:

Dapatkan akaun Google Adsense…sedikit bayaran dikenakan…3-4 hari…Bminat boleh sms 013-9257572…

GuruCyber says:

Tak jadi masalah… yang penting 1.traffic.. 2. 0 fraud clicks 3.Ctr jaga 4. IP masa log in dsb…

wan says:

saya juga nak tanya.saya ada 10 blog.semua artikel dalam blog saya tu saya copy paste 100% daripada ezinearticles.com termasuk nama penulisnya.adakah cara ini betul?adakah risiko kena banned?

GuruCyber says:

daftar docstocs … tak payah create new acc adsense … pakai yg dah ader…

wan says:

saya dah ada akaun adsense.cuma nak try adsense dalam doctoc plak?boleh ke?

kOtAk^mAgiKa says:

saya pon diapprove adsense slps dpt tips dari sini..hehe..dlm 3 hari ja..tq2

One piece Chapter Terbaru bahasa indonesia dicoment ya

GuruCyber says:

InsyaAllah…

dah try ikut semua langkah2 di atas..tunggu 2 hari lagi result mcm mana..

esok ikut langkah yg ke dua pula

harap berjaya

GuruCyber says:

cadangan saya.. buat satu email baru ( fresh ) … nak daftar melalui docstocs tak perlu ada blog pun … dalam docstocs tu cari menu doc cash .. bila dah lulus akaun nanti kita boleh letak kat mana2 blog atau web … blog kawan kita pun boleh letak code adsense kita ….

The Faceblog says:

salam. saya dah cuba beberapa kali dah. still x lulus sebab bahasa.
mmg kalau blog dalam bhasa mlyu x leh ke?
time saya daftar doc tu, saya guna email blog saya tu.tapi x lepas. kalau guna email lain, boleh ke nak letak adsense tu kat blog bm saya tu?
ade cara lain x yang lebih mudah?
sorry. bnyk persoalan.. huhu :D.

GuruCyber says:

Paling baik in English … mudah jer sebenarnya…

1.Pergi ke laman ezinearticles ( http://ezinearticles.com/ ) ..
2.copy mana2 artikel kat dalam tu ..
3.Buka google tranlate .. translate dari english > russian pastu Russian > english .. tengok hasilnya …
4.Paste hasil copy tadi ke word ..
5.Convert ke PDF … http://www.pdfonline.com/convert-pdf/
6.Upload ke docstocs … selesai…

Harap membantu …

Noridah says:

doc yang disubmit tu mesti in English ke?