«

»

Mar 12

Bagaimana mengaktifkan Avast Free Antivirus hingga tahun 2038

Salam sejahtera buat semua ..

Ho ho .. ini bukan joke atau typo .. bukan juga coobaaannn .. tapi ni betul betul punyer..

Anda boleh aktifkan avast Free anda dan ia akan expired pada tahun 2038 .. hampir 30 tahun dari sekarang .. mybe masa tu anda pun dan tak pakai komputer anda sekarang ni..

Sesiapa yang berhajat nak cuba boleh la download avast free di laman web avast dan install macam biasa .. seterusnya masukkan license yang tertera dibawah ..Ops sebelum terlupa … cara ni hanya berfungsi untuk avast free ..bukan premium ..

W6754380R9978A0910-4TZ59467

Tada !! … hehe anda akan terkejut dengan hasilnya ..

sekian ..

farhana says:

macam mana nk buat?..di mana nk msukkn no license ?.,tlg jelaskan..;)

xDer says:

menarik! tapi sygnya saya lebih gemar gunakan online antivirus mcm Panda Cloud Antivirus :)

sahabat says:

Terima kasih …

Zona Indonesia says:

Nice info… saya sudah mendownload… bagaimana dengan kehandalannya :) ? Peace…
Was here visit & walking… have a nice week end :) Speed up bloging spirit .. Peace

GuruCyber says:

Setakat ni avas ok jer… saya sendiri pakai avast free jer …

ivanna says:

thanks x your visit,nice site,goog info,wish you a cool w.e!!

edot says:

dkt bahgian mne nk masukkan key tuh? *_* blurrrrr

edot says:

wahh..mcm menarik jer..avast ni ske delete2 “virus” xtentu pasal tak?maksud sy automatik detection?kdg2 benda yg di hack pn jadi “virus”. adehhh..

GuruCyber says:

remove jer semula.. install baru..